Beheer en monitoring

Blijf ICT de baas

Met een proactieve aanpak zorgen we ervoor dat jouw ICT-omgeving altijd optimaal presteert. Zo kunnen jullie je weer focussen op jullie passie.

Traditionele ICT-bedrijven treden pas in actie als er iets verkeerd gaat. Als je het aan ons vraagt, is dat te laat. Veel ICT-problemen waar gebruikers dagelijks mee te maken krijgen zijn te voorkomen door goed systeembeheer uit te voeren.

 

 

Proactief beheer

Traditionele ICT-bedrijven werken volgens een ‘break-fix’ principe. Ze komen enkel in actie als er iets mis gaat. Wij komen liever al in actie voordat het mis gaat.

Wij zijn dat liever voor. Zo zit je automatisering niet in de weg, maar werkt alles altijd soepel. En werkt er iets toch niet helemaal lekker? Dan zitten er experts klaar om je uit de brand te helpen.

Altijd veilig

Je bedrijf beschermen tegen cybercrime kan best ingewikkeld zijn. Hoe weet ik zeker dat mijn bedrijf beschermd is? Zijn de juiste security maatregelen toegepast? Dit zijn vragen die elke ondernemer zou moeten stellen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met Beheer en monitoring van Bouwhuis IT weet je in ieder geval zeker dat je bedrijfsnetwerk en je apparaten veilig zijn. Met een goede balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Het systeem werkt immers voor jou en je bedrijf en niet andersom.

Waarom kiezen bedrijven voor beheer & monitoring?

Ontdek waarom bedrijven kiezen voor beheer & monitoring van Bouwhuis IT

ICT de baas

Om ICT-problemen voor te zijn, voordat ze optreden

Geen onvoorspelbare kosten

Om af te zijn van onvoorspelbare ICT kosten

Pro-actief

Omdat zij een proactieve parnet nodig hebben

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Meer weten? Laat ons je terugbellen